دومین سمپوزیم مطالعات میان رشته ای در علوم پزشکی

| تاریخ ارسال: 1400/2/16 |

دومین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته رشته ای در علوم پزشکی- رویداد مجازی
۲۹و۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

دانشگاه علوم پزشکی زنجان مفتخر است که بعنوان مجری گستره کشوری کلان پروژه «ارائه الگوی گسترش دانش‌های میان رشته‌ای در علوم پزشکی» به دنبال برگزاری موفقیت‌آمیز نخستین سمپوزیوم مطالعات میان رشته‌ای در علوم پزشکی در بهمن ماه ۱۳۹۸ در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی کتابخانه ملی ایران، دومین دوره از این سمپوزیوم را به صورت یک رویداد مجازی در تاریخ  ۲۹ و۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ با همکاری مؤسسه مطالعات فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار نماید. هدف از برگزاری این سمپوزیوم، بهره گیری از نظرات، دیدگاه ها و تجارب ارزشمند اندیشمندان و صاحبنظران این عرصه بسیار مهم و راهبردی در راستای نیل به اجماع ملی و گفتمان‌سازی اجتماعی این موضوع می‌باشد. امید است این حرکت اصیل، ثمره ارزشممند توسعه پایدار، هدفمند و متوازن میان رشته‌گی در علوم پزشکی کشور را سبب‌ ساز شده و سرآغازی برای گفتگوهای سازنده و تعامل کشوری در این عرصه باشد.
نشانی وبسایت سمپوزیوم «www.idsymp.ir» می‌باشد. همچنین همایش در فضای مجازی به نشانی «https://idsymp.zums.ac.ir»  برگزار و  کل برنامه سمپوزیوم به صورت زنده از طریق صفحه اینستاگرام به نشانی «zums.media» پخش خواهد شد.

دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر